Uz potporu HT ERONET-a: Huawei stipendije za deset najboljih studenata

Deset studenata Sveučilišta u Mostaru, od njih – sedam studenata tehničkih, a troje društvenih znanosti...

1/2

...dobilo je stipendije tvrtke Huawei koje su im uručene na svečanosti priređenoj na Filozofskom fakultetu. Riječ je o iznosu od po 1 000 eura.
Odluku rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zorana Tomića o dodjeli stipendija izvrsnim studentima čiji je prosjek ocjena 5,00, obrazložila je pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja prof. dr. Vesna Kazazić:

„Čestitam svim studentima koji su pokazali izvrsnost u znanju i studiranju, a ovim putem zahvaljujem tvrtkama Huawei i HT ERONET, koji su prepoznali naše Sveučilište i naše rezultate te omogućili ovim mladim ljudima da ovako budu nagrađeni za svoj trud i rad. Upravo HT ERONET povezao nas je s Huaweijem i pomogao da ideju o stipendiranju izvrsnih studenata našega Sveučilišta provedemo u djelo. Uz zahvalu ovim tvrtkama, želim da u budućnosti ovakve mlade ljude, izvrsne studente, prepoznaju i na tržištu rada."
Podsjetimo, još je prošle godine HT ERONET povezao svoje poslovne partnere iz Huaweija sa Sveučilištem u Mostaru, a Sporazum o stipendiranju potpisan je tijekom Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2016. Tada se, između ostalih, obratio i predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac koji je istaknuo kako ova tvrtka snažno podržava sve inicijative usmjerene ka razvoju i napretku Sveučilišta u Mostaru i potpore studentima te da će HT ERONET nastaviti s ovakvim i sličnim projektima.

 


Burza.ba, jedini potpuno besplatni oglasnik u BiH! Predaj oglas besplatno

07.12.2017 u 09:06