USMJERI SVOJU ENERGIJU POZITIVNO! STUDIRAJ ENERGETIKU!

logos centar

Studij Energetike na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru je jedinstveno mjesto za obrazovanje i razvoj stručnjaka na polju energetike uz korištenje novih tehnologija. Energetika je visoko profitabilna djelatnost koja se bavi proučavanjem i iskorištavanjem različitih izvora energije te proizvodnjom električne energije.

Navedeni studijski program sastoji se od četiri studijska smjera, a to su:

  • Gospodarenje energijom i energetska učinkovitost
  • Održavanje energetskih postrojenja
  • Obnovljivi izvori energije i
  • Termotehnika

Izborom jednog od četiri navedena smjera u trajanju od tri odnosno četiri godine i po završetku studija student stječe stručni naziv: Prvostupnik (Bachelor) inženjer energetike s ukupno 180 ECTS bodova, odnosno 240 ECTS bodova.

Nastavni plan i program

Savladavanje potrebnih znanja, vještina i tehnika na ovom studiju zasniva se na nastavnom planu i programu koji je u najvećoj mjeri prilagođen praktičnom osposobljavanju budućih studenata za sve poslove u profesiji za koju se spremaju tijekom studija. Potrebna znanja, vještine i tehnike studenti dobivaju tijekom nastave (predavanja i vježbe). Na taj se način velika pažnja daje povezivanju teorije i prakse, a sve u cilju lakšeg savladavanja tehnika rada i bržeg uključivanja završenih studenata u praksu i profesionalno obavljanje poslova za koje su se pripremali tijekom studija. S druge strane, studij je prilagođen potrebama poslovne prakse na globalnom i na lokalnom tržištu.

Zadatak Visoke škole je obučiti buduće inženjere energetike koristeći suvremene tehnologije u nastavi, platformu eUniversity i pripadajuću mobilnu aplikaciju, bogatu knjižnicu, kroz rad u Centru za ispitivanje i zaštitu te rad svih službi uključenih u proces nastave.

Predavanja i vježbe u sklopu studija prilagođeni su i zaposlenim osobama koje zbog svojih profesionalnih obaveza nisu u mogućnosti redovno pohađati nastavu.

Upiši se i postani student ENERGETIKE!

Želiš li bolje razumjeti energetsku učinkovitost, energetska postrojenja, izvore energije, njihovu iskorištenost i primjenu u proizvodnji i potrošnji ili poboljšati svoje izglede zaposlenja u ovoj visoko profitabilnoj grani gospodarstva?

Ako se prepoznaješ u prethodnom opisu, upisivanje ovog studija je prava odluka za tebe, bez obzira jesi li tek završio srednju školu, razmišljaš o promjeni studija ili si već zaposlen, ali ti je potrebna diploma za napredak u karijeri.

Sve o upisu na Visoku škole možete pronaći na sljedećem linku https://logos-centar.com/Upisi.

logos centar

 

Moderno i drugačije obrazovanje

Svi studenti Energetike donijeli su pravu odluku jer ovo zanimanje je vrlo traženo i dobro plaćeno. Studenti također imaju mogućnost preko Erasmus+ projekata slušati i polagati kolegije na inozemnim sveučilištima i obavljati prakse širom svijeta.

Ako želite moderno i drugačije obrazovanje usmjereno na studenta odaberite neke od ponuđenih studijskih smjerova na studijskom programu Energetike na Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru.

Postani student!

Kontakt

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru

Bišće polje bb,  88 000 Mostar

Telefon: +387 (0)36 445 800

+387 (0)36 445 801

Web: www.logos-centar.com

E-mail: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/LogosCentar/

Instagram: https://www.instagram.com/logoscentar/

Sponzorirani članak!