Upis na modnu akademiju modelinga i manekenstva Lei.Lui

model, modeli, manekenstvo, Tea Bošković, Rea Raspudić, Akademija modelinga i manekenstva Lei.Lui
Akademija, u odnosu na mnogobrojne druge škole manekenstva, ne akcentira samo norme i pravila iz područja manekenstva i modelinga, nego i obrazovne metode koje će doprinijeti pravilnom razvoju djece. Svrha obrazovnih metoda, koje ćemo primjenjivati na Akademiji, je uspostavljanje samopouzdanja i razvoj stepena socijalizacije kod djece.

Ovakav pristup radu s djecom implicira i razvoj timskog duha, kao i osjećaja pripadnosti grupi. Osim pravilnog držanja tijela i hodanja, poziranja i malih tajni manekenskog zanata, polaznici Akademije izučavat će pravila i načela bontona, očuvanju okoliša, zdravim životnim stilovima i sl.

Osnivačice Akademije su uspješne manekenke/modeli s ostvarenom internacionalom karijerom gospođice Tea Bošković i Rea Raspudić, koje ovim putem pozivaju sve zainteresovane osobe uzrasta od 5 do 23 godine da se prijave na Akademiju.

Prijave s osnovnim osobnim podacima i slikom možete slati na e-mail: [email protected] i na facebook stranicu: Akademija modelinga i manekenstva Lei.Lui