Udruga "Očima kreativaca" organizira veliki BH sajam rukotvorina CREATIVA is OK

sajam, Mostar

Učestvuje preko 50 izlagača iz cjele BiH ( Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg, Grude, Livno, Sarajevo, Travnik, Gradiška, Banja Luka, Zavidovići, Motar)
Sve su ručni radovi, tehnika decoupage, izrada nakita svih vrsta, izrada torbi svih vrsta i kožna galanterija, izrada na drvetu, heklani, pleteni radovi, slikari amateri, zlatovez, ručnošiveni odjevni predmeti i još mnogo toga.
Artikli će biti cjenovno prihvatljivi i u toku sajma najavljen je happy hour(sat jeftinih proizvoda).
Na sajmu će biti upriličen i zabavni program. U petak za najmlađe su predviđeni klaunovi Lola sa svojim programom.U subotu je edukativna radionica izrade balona sa balonima centra Mostar i djeca sa sobom nose svoje radove. U subotu je predviđena i mala mini revija haljina šivenih od strane naših izlagačica.
Sajam je i humanitarnog karaktera, skupljat će se i prilozi za školu djece s posebnim potrebama Mostar. Ta djeca će doći i podržti nas na otvaranju.
Za otvaranje koje je predviđeno 10.10.u 10h predviđen je i glazbeni program. Nadamo se da ćete nas posjetiti u što većem broju, ulaz je slobodan,a pošto je sajam humanitarnog karaktera svak može po svom nahođenju dat dio svog priloga za Osnovnu školu djece s posebnim potrebama Mostar.
Unaprijed se zahvaljujemo svima.
Udruga "Očima kreativaca"