FOTO  Udruga Moj grad Mostar štićenicima Egipatskog sela i Svete obitelji organizirala odlazak u kino

Udruga Moj grad Mostar, udruga prijatelja, udruga susret

U sklopu projektnih aktivnosti Udruge i u suradnji sa Cinestar Mostar ovaj dan je bio zanimljiviji za dvanaestero štićenika koji su imali priliku gledati animirani film Rio 2.

Cilj ove aktivnosti bio je približiti uobičajne aktivnosti i onima koji su zbog određenih poteškoća udaljeni od istih. Uz ugodno druženje i osmijehe na licima prisutnih, sve moguće barijere, te nailaženje na nerazumijevanje za osobe s poteškoćama u razvoju na tren su bile zaboravljene. Aktivisti udruge Moj grad i Udruge mladih psihologa tijekom ove aktivnosti omogućile su svakom štićeniku da ima svog pratitelja.

Ovom gestom udruga Moj grad Mostar nastavlja niz aktivnosti kojima želi doprinijeti razvoju lokalne sredine. Članovi Udruge iskazuju zahvalnost uposlenicima Cinestar Mostar koji su svojom susretljivošću doprinijeli realizaciji posjete kinu.

Podsjećamo, udruga Moj grad je u posljednjem razdoblju realizirala niz projekata, a neki od njih bili su pošumljavanje Huma i farbanje ograda u naseljima Dum i Balinovac.