FOTO/VIDEO  U Zračnu luku Mostar sletio zrakoplov Fly Jordan

zrakoplov fly jordan

... svakog ponedjeljka letjeti na relaciji Amman - Mostar. Danas je u Mostar sa zrakoplovom Fly Jordan stiglo 35 putnika.

Nakon dolaska zrakoplova u prostorijama zračne luke održana je press konferencija povodom prometovanja zrakoplovne charter linije.

Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić kazao je kako je bilo dosta problema da bi se došlo do realizacije zračne linije između Ammana i Mostara, najviše iz sigurnosnih razloga, ali da su na kraju uvjeti ispunjeni te je Mostar povezan s još jednom destinacijom.

Direktor G-toura Međugorje Davor Ljubić kazao je kako je taj turistički operater Jordancima ponudio sedmodnevni aranžman, koji uključuje boravak od 4 dana u Sarajevu te 3 dana u Mostaru, kao i posjet najzanimljivijim odredištima u ta dva grada.

Ljubić je dodao kako u Jordanu živi oko 2000 žena iz BiH koje tamo imaju svoje obitelji, tako da oko 15.000 stanovnika te azijske zemlje gravitira prema Bosni i Hercegovini.

Cijena povratne karte na liniji Amman - Mostar je između 345 eura i 450 eura, a karte se mogu kupiti u mostarskoj Zračnoj luci.

Zrakoplov će svakoga ponedjeljka u Zračnu luku Mostar dolaziti u 08:35, dok je polazak iz Mostara za Amman (Jordan) planiran u 09:20 sati. Linija će prometovati do sredine listopada.

HERCEGOVINA.info