FOTO/VIDEO  U Galeriji Aluminij otvorena izložba likovne skupine ''EN FACE''

...u Širokomu Brijegu Sveučilišta u Mostaru te njihova zajedničkog djelovanja u zemlji i u tuđinstvu. Dosad su organizirali 29 izložbi u gradovima Hrvatske, BiH i Italije. Članovima Udruge su akademski slikari i kipari iz Mostara, Metkovića, Širokoga Brijega, Čapljine i iz Travnika (Nikola Vučković, Dragana Nuić-Vučković, Andrijana Mlinarević-Cvetković, Vesna Vuga-Sušac, Ivana Ćavar, Ivana Vidović-Brkljača, Mišela Boras, Dejan Pranjković), a u Galeriji Aluminij javnosti će se predstaviti recentnim slikama, crtežima, skulpturama, instalacijama i video projekcijom.

Samom činu otvaranja izložbe nazočio je veliki broj naših sugrađana ljubitelja umjetnosti koje je u ime organizatora izložbe Galerije Aluminij pozdravio glasnogovornik kompanije Darko Juka. Kratak uvod u ime umjetnika koji izlagaju iznjela je Dragana Nuić-Vučković.

Izložba će ostati otvorenom tri tjedna od nadnevka otvorenja, a ulazak je tradicionalno slobodan, svakim djelatnim danom u razdoblju od 8 do 20 te subotom od 9 do 13 sati.

U našem prilogu poslušajte što o samoj izložbi kaže jedna od izlagača Vesna Vuga-Sušac.

hercegovina.info