Trinaesta generacija učenika na Koledžu ujedinjenog svijeta u Mostaru

UWC Mostar, UWC

Službena dobrodošlica za novu generaciju će početi orijentacijskim tjednom tijekom koga će se novi učenici upoznati sa misijom UWC-a Mostar, programom međunarodne mature, režimom života u učeničkim rezidencijama, te gradom Mostarom. Orijentacijskitjedan počnje u ponedjeljak, a pored službenog dijela programa, nove učenike očekuju i zabavni sadržaji.

Zajedno sa osobljem i učenicima UWC-a Mostar dobrodošlicu novim učenicima će poželjeti i novi direktor Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru, Mark Feltham.
Feltham, koji je na funkciji direktora od lipnja ove godine je izjavio da je sretan što ima priliku poželjeti dobrodošlicu novoj generaciji učenika, te im zajedno sa osobljem predstaviti Koledž i njegovu misiju.

"Mi smo tu da im pomognemo da se što prije prilagode, radujem se periodu koji je pred nama i nadam se da ćemo učiniti i Koledž i grad boljim mjestom za sve nas" izjavio je Feltham,
Nastava službeno počinje 4.9.2018., a u školskoj 2018/2019. Godini UWC Mostar će prema programu međunarodne mature pohađati ukupno 203 učenika iz 73 zemlje svijeta.