Traži se zagonetno nestali Mostarac

milivoj pjaca, HGSS Mostar, potraga, HGSS, potraga, Bregava, HGSS, milivoj pjaca, tijelo, Međugorje, nestanak, HGSS, Široki Brijeg, planinari, planina, HGSS, Čvrsnica, gss, Međugorje, gorska služba spašavanja, spašavanje, gss, nestanak, pronalazak, smrt, HGSS, križevac, spas, spasilačka služba, Spasenje, gorska služba spašavanja, gss, potraga, jare, mostarsko blato, Josip Bokšić, Josip Bokšić, potraga, Široki Brijeg, HGSS, potraga, Čitluk, vionica, tijelo, gss, nestanak, HGSS, gss, Međugorje, potraga, Međugorje, potraga, nestanak, gss, potraga, gss, potraga, Međugorje, HGSS, hgss čitluk, Međugorje, HGSS, Međugorje, Međugorje, gss, nestanak, Posušje

Dražen je zadnji put viđen 18. studenoga u večernjim satima, kada je u autopraonicu u mostarskom naselju Smrčenjaci dovezao vozilo na pranje, piše Večernji list BiH.

Pozdravio se s vlasnikom autopraonice i otišao, a navodno je potom uočen kako ulazi u neko vozilo na Bijelom brijegu i od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak policiji je prijavila supruga Emica, nakon čega je raspisana potraga. Upućeni u potragu za Dujmovićem navode kako istražitelji sumnjaju da je Dujmović žrtva kriminalnog miljea, međutim glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić ističe kako su to samo nagađanja.

- Istraga se vodi u više smjerova i kad budemo imali više informacija, bit ćete upoznati. Na upit je li utvrđeno gdje se gubi signal Dujmovićevog mobitela, mogu samo reći kako imamo neke podatke, no o tome, u cilju istrage, ne želimo govoriti- kazao je novinarima Ljudevit Marić. Kako je mnogima poznato, nestali Dujmović je posuđivao novac uz kamatu, a upravo na osnovi zadnjeg mobilnog signala je i krenula velika potraga.

- Policija je uputila poziv Hercegovačkoj gorskoj službi spašavanja (HGSS) Mostar da pomoge u potrazi za nestalim. Na teren je izišlo 30 pripadnika specijalne policije, 30 lovaca sekcije Cim, Ilići i Vihovići, inspektorski tim MUP-a, prijatelji i rodbina te 28 gorskih spasioca iz Širokog Brijega, Čitluka i Mostara. Pretraženo je 17 zona po predjelima brda Planinice, prema Gorancima.

Pronađene su određene stvarčice, ali ne zna se pripadaju li nestalom, odnosno policija to utvrđuje - kazao je Zdenko Marić, predsjednik GSSBiH. Potraga traje.