Sveučilišni studentski zbor: Prosinac je posebno vrijeme pomaganja potrebitima

studentski zbor, Humanitarna akcija

Vrijeme je dobrih djela.
U blagdanskom vremenu možete surađivati sa Studentskim zborom i studentima koji žele učiniti Božić radosnim svim obiteljima koji trebaju vašu pomoć.
Tradicionalna, božićna, humanitarna akcija „Studentski paket ljubavi" Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru ove se godine održava od danas, 9. prosinca do utorka, 20. prosinca kada ćemo prikupljati novčane priloge i prehrambene namirnice za pomoć socijalno najugroženijim sugrađanima.

U akciju su se uključili studenti svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru prikupljanjem materijalnih i novčanih priloga, u suradnji s Caritasom Mostar.
Kutije „Studentski paket ljubavi" možete pronaći ispred fakulteta na Sveučilišnom kampusu, u koje možete ubaciti mogući novčani prilog, ili neke od namirnica dostaviti u ured Studentskog zbora radnim danima od 9 do 13 sati.

Planirano je pripremiti ukupno 50 paketa namirnica (po 5 na svakom fakultetu) namijenjenih četveročlanoj obitelji. Riječ je o 50 socijalno najugroženijih obitelji kojima će studenti osobno uručiti pakete u njihovim domovima i tako im ovogodišnje božićne blagdane učiniti barem malo toplijim i ugodnijim.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru unaprijed zahvaljuje svim studentima i građanima Mostara koji će i ovih prosinačkih dana prepoznati važnost solidarnosti i ljubavi prema bližnjima u nevolji te tako potvrditi već bezbroj puta dokazanu suosjećajnost i humanost.