Svečano obilježena 26. obljetnica HDZ-a BiH Mostar

HDZ BiH, obljetnica
Na svečanoj akademiji u povodu 26. godina HDZ-a BiH Gradskog odbora Mostar okupilo se stranačko vodstvo predvođeno predsjednikom HDZ-a BiH Dr. Draganom Čovićem i zamjenicom predsjednika HDZ-a BiH Borjanom Krišto, utemeljitelji HDZ-a BiH Mostar, ratni zapovjednici HVO-a Mostar, istaknute osobe iz političkog, akademskog, kulturnog i društvenog života, udruge proistekle iz Domovinskog rata, gosti i uzvanici te mnogobrojni članovi HDZ-a BiH Mostar.

Domaćin ovog skupa, predsjednik GO HDZ BiH Mostar Damir Džeba u svom govoru osvrnuo se na djelovanje HDZ-a BiH u gradu na Neretvi svih 26. godina od njenog osnivanja. Ukazao na brojne projekte, koji su pokrenuti, završeni ali i u procesu izrade a sve pod vodstvom HDZ-a BiH Mostar. Također predsjednik Džeba osvrnuo se i na političke pregovore oko grada Mostara koji se vode za održavanja izbora u ovom gradu.

Predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ BiH HNŽ i član Predsjedništva Kluba utemeljitelja HDZ BiH dr. Antonio Sesar, u svom izlaganju se osvrnuo na dane osnivanja GO HDZ BiH Mostar.Na sjednici su se obratili i Tomo Sopta predsjednik Mladeži GO HDZ-a BiH Mostar i Zdenka Leženić Predsjednica GO ZŽ KKK HDZ-a BiH Mostar te predstavili rad svojih organizacija, ali ukazali i na brojne projekte, akcije koje vode ove dvije stranačke organizacije.