Svečana promocija- dodjela diploma i Koncert Studija glazbene umjetnosti

promocija, FPMOZ, FPMOZ, promocija nečega, FPMOZ, promocija

Dana 7. studenog 2019.g. s početkom u 12.00 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača održat će se svečana promocija– dodjela diploma- studentima koji su završili studij na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Svečani čin promocije na kojoj će se dodjeliti diploma bachelorima / prvostupnicima i magistrima struke, predstavlja izniman akademski događaj.

U četvrtak, 7. studenoga 2019. godine s početkom u 19 sati u Galeriji kraljice Katarine– HD herceg Stjepana Kosače, a u sklopu znanstveno-kulturnog događaja „Jesen na FPMOZ“, održat će se koncert Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. Pored Mješovitoga pjevačkoga zbora, te studenata instrumentalista (klavira, violine, gitare, klasične harmonike)koji su pripremili raznolik glazbeni program, nastupit će i gost večeri mladi Trogiranin, bariton Vlatko Belas, član HNK Split, te dobitnik glazbenog „Oskara“ i posebnog predsjedničkog priznanja u Republici Hrvatskoj za svoje uspjehe.

Ulaz je slobodan!