Sutra započinje Advent u Mostaru, izravan prijenos omogućio Eronet

advent, Mostar, advent, Mostar
Na igralištu u krugu kampusa Sveučilišta u Mostaru na 4500 metara četvornih svoje će ručne i umjetničke radove, delicije i bogat sadržaj predstaviti više od 60 izlagača.

U 42 dana, koliko traje sam Advent, u grad na Neretvi slit će se brojni gosti iz Bosne i Hercegovine, regije, pa i same Europe.

Bogatim programom i kulturno-glazbenim sadržajem, naš će grad konačno stati rame uz rame sa svjetskim metropolama.

Programa će biti i za velike i male. Za naše mališane tu će biti brojne predstave, druženja sa Djedom Božićnjakom i glazbeni program za njihovu dob, dok će odrasli veselje potražiti u dobroj svirci, dobroj hrani i još boljim pićima.

Po prvi put u naš grad stigla je i velika ledena površina, klizalište, koje će zasigurno izmamiti osmijeh na lice svim naraštajima, a zagarantirana je i dobra zabava.

Advent u Mostaru započinje sutra,a trajat će sve do 8. siječnja, što znači da će našim sugrađanima ove godine biti omogućena i proslava Nove godine na otvorenom.

Iz organizacije su poručili kako će njihova vrata biti otvorena i onima koji nisu zavidnog imovinskog stanja, pa će njima biti osiguran i pokoji topli obrok.

Mi se veselimo božićnom ugođaju u našemu gradu, a svi oni koji nekim slučajem neće moći biti u Mostaru za vrijeme ove zimske bajke, Prvi.tv zahvaljujući ERONET-u, omogućio vam je izravan prijenos događanja s Adventa.