FOTO  Studentski zbor: Glavni tajnik Ivo Čarapina, glasnogovornica Monika Ćubela

studentski zbor, izbori, studentski zbor, izbori
Dužnost glavnog tajnika će obnašati student Ekonomskog fakulteta Ivo Čarapina, dok je za glasnogovornicu izabrana Monika Ćubela, studentica Filozofskog fakulteta. Nova tehnička tajnica je studentica Selma Kurtanović sa Fakulteta zdravstvenih studija.

Ovim putem također napominjemo da nam u susret ovoga četvrtka dolazi velika, tradicionalna, studentska Brucošijada kojom ćemo veselo obilježiti početak nove akademske godine i svim brucošima poželjeti uspjeh u novom životnom razdoblju.

Brucošijada se i ove godine organizira u noćnom klubu Pink Panther, a vruću će dobrodošlicu svim studentima u našem gradu, uz vrhunsku atmosferu svojim hitovima poželjeti popularna i bezvremenska glazbena grupa - Magazin.

Najavljujemo ovim putem i studentske izbore koji će biti realizirani 16. studenoga te pozivamo sve studente da se angažiraju i svojim glasom doprinesu da i ovogodišnji saziv Studentskog zbora zastupa i štiti interese studenata na dobrobit svih, kako studenata Sveučilišta, tako i šire društvene zajednice.