FOTO  U Mostaru predstavljen CHICovnik - prvi bh. planer za žene

moda, ženska moda, moda i ljepota

Ručno izrađeni radovi s potpisom 'MADE in BiH' koje ćete naći u Concept Storeu su bili sjajna kulisa za promociju ovog CHIC planera.

Uz vino i slastice koje su bile 'odjevene' u boje CHICovnika dame su imale priliku čuti zašto je naslovnica CHICovnika u ovakvom dizajnu. Naime, na naslovnici ćete naći krug od ručno izrađene čipke, svima nama poznat kao 'milje' ili tabletić, što je jedna od stvari koja karakterizira tradiciju naše zemlje. I dok tabletiće naše mame i bake čuvaju u kredencima od zaborava, upravo je on postao glavna zvijezda i karakteristika prvog bh. planera za žene. Unutar planera ćete naći razne sadržaje koje ga čine modnim dodatkom za sve žene - od brzih i zdravih recepta, mjesečnog budžeta, mjesta za zapisivanje svakodnevnih anegdota i sl. Također, zahvaljujući njegovu dizajnu i dodatnim sadržajima CHICovnik je već postao i najpoželjniji blagdanski poklon ove sezone.

CHICovnik možete naći u Super i Maxi Konzumima u BiH po cijeni od 12,95 KM, a sve novosti pratite na službenim društvenim mrežama ovog planera (www.facebook.com/chicovnik i www.instagram.com/chicovnik. )
Do prilike da i vi upišete prve obveze u ovaj planer, mi u galeriji donosimo dio atmosfere kakva je sinoć vladala u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu.

Foto: Anja Zebić