Ravnatelj Doma zdravlja dr. Mario Kordić primio izaslanstvo Hvidre Mostar

HVIDRA, Dom zdravlja, Dom zdravlja Mostar

Dr. Kordić se osvrnuo na rad i funkcioniranje Doma zdravlja, te predstavio program i planove za budućnost sa posebnim osvrtom da se pomogne braniteljskoj populaciji i stradalnicima kao najosjetljivijoj kategoriji društva.

Podsjetio je na probleme u radu,dotrajalost opreme kao što je rendgen aparat i mamograf, koji se često kvare, sanacije pojedinih odjela, višak medicinskog osoblja itd. Ima tu dosta i pozitivnih stvari, u tijeku je dovršetak parking rampe, i vršit će se naplata parkiranja, izuzev pacijenata koji vrše svoje usluge, do kraja ove godine implementacijom Centralnog laboratorijskog - biokemijskog sustava značajno će se utjecati na zadovoljstvo osiguranika koji, nakon davanja uzoraka za analizu, neće morati dolaziti po nalaze, već će isti, njihovom liječniku, biti dostupani u elektronskom kartonu (e-karton).

Izaslanstvo Hvidre su činili predsjednik Miro Šunjić i članovi predsjedništva Petar Golemac, Marin Ćorić i Željko Mikulić. Dr. Kordiću su dali apsolutno bezrezervnu podršku u njegovim zamislima i zahvalili se na prijemu i odnosu spram braniteljima.Pri Domu zdravlja djeluje 18 područnih ambulanti a razgovaralo se i o otvaranju braniteljske ambulante, o mobilnim timovima koji izlaze na teren,a Marin Ćorić je na koncu sastanka dodao da smo sa terena dobili informacije o poboljšanju usluga Doma zdravlja prema braniteljskoj populaciji, još jedanput se zahvalio ravnatelju i zaželio uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.