FOTO  Prof Katja Šarac i Monija Jarak, mr organiziraju koncert za Anu Ritu

koncert, Ana Rita Puljić

Nalazimo se u mjesecu listopadu ,koji je na poseban način posvećen Blaženoj Djevici Mariji, molitvi krunice, hodočastima i općenito pobožnosti Gospi. Obitelj koja moli zajedno, kako je govorila Majka Terezija , ostaje zajedno. Molitva nas povezuje sve zajedno s Bogom, ali i jedne s drugima. Prof Katja Šarac i Monija Jarak, mr.  odlučile su  baš u ovom mjesecu listopadske pobožnosti napraviti humanitarni koncert. Ovoga puta za Anu Ritu Puljić, kojoj je svaka pomoć dobrodošla. Tko pjeva dva put' moli!

Dodjite u petak 20.10 u Kapelicu Franjevačke crkve sv. Petra i Pavla u Mostaru s početkom u 19 h i svi skupa pjevajući Marijanske skladbe pomolimo se dragoj Gospi za Ritino ozdravljenje! Ulaz je slobodan, a svatko od Vas na izlazu sa koncerta dobrovoljno moze ostaviti prilog za liječenje Ane Rite Puljić koja boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četiri godine završe na respiratoru.

Ona sada ima mogućnost liječenja u Njemačkoj, ali cijena jedne injekcije je 100 000 eura. A treba ih primiti godišnje bar pet.