Priznao da je opljačkao kladionicu, boutique i agenciju pa dobio 4 godine

Optuženi Dujić 3. studenoga ove godine sklopio je nagodbu sa Županijskim tužiteljstvom Mostar kojim je suglasan da mu se izrekne kazna zatvora od četiri godine, što je sudac za prethodno saslušanje Županijskoga suda Mostar Mladen Jurišić i prihvatio.

Presudom Županijskgoa suda optuženi Darijan Dujić proglašen je krivim što je počinio razbojstvo u kladionici "Premier" u Ulici kralja Tomislava u Mostaru 27. rujna 2011., gdje je, uz verbalne napade na blagajnicu, otuđio 50 maraka.

Također kriv je što je 4. listopada 2011. u istoj ulici upao u boutique "Jacinta", gdje je razbijao inventar i uzeo 120 maraka. Dva dana kasnije, 6. listopada, Dujić je ušao i u poslovnicu Agencije "Globtour" u Dubrovačkoj ulici u Mostaru, odakle je iza pulta uzeo 60 maraka i mobitel "nokia", a zatim metalnim predmetom zaprijetio uposlenici koja mu je, bojeći se za svoj život, dala još 70 maraka.

Optuženi se nadalje presudom obavezuje da vlasniku kladionice "Preimer" iz Mostara nadoknadi štetu u od 50 maraka, vlasniku boutique "Jacinta" štetu od 120 maraka, a Agenciji "Globtur" štetu od 60 maraka.

Fena