Prijavite se na foto natječaj „Prirodne ljepote zavičaja“

foto natječaj
Natječaj je otvoren do 25. lipnja, a putem e-mail adrese [email protected] preko koje se mogu predati do 2 fotografije po autoru. Pri slanju fotografija autor je dužan ostaviti svoje točne osobne podatke (ime i prezime, adresu, e-mail, broj telefona/mobitela) i mjesto gdje je fotografija uslikana. Fotografije moraju minimalno biti u dimenzijama 2433 x 3638 piksela (20 x 30 cm).

Nagrada se ove godine dodjeljuje u jednoj kategoriji, a to je najbolja fotografija prema broju prikupljenih lajkova na službenoj FB stranici Gornaci online. Nagrada je poklon aranžman Hotel Resort Wellness & Spa Zlatni dol.

Natječaj ima sve više poklonika o čemu govori i podatak da je do sada prijavljeno čak petstotinjak fotografija. Treba napomenuti da smo se na prvim natječajima bazirali na Gorance i okolicu, da bi se kasnije proširili na Hercegovinu, a ovaj zadnji natječaj, nakon brojnih javljanja i upita, na cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Tema fotografije „Prirodne ljepote zavičaja" omogućava autorima/autoricama široki kreativni izražaj, no uvjet je da su fotografije snimljene isključivo na području Bosne i Hercegovine, te da su fotografije autorske. Izložba 20 najboljih fotografija bit će izložena 15. kolovoza na blagdan Velike Gospe, zaštitnice župe Goranci.

Projekt je u organizaciji Eko udruge Vilino polje i portala Goranci online, a podržan je od strane Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije.