FOTO  Predstavnici svjetski poznate izdavačke kuće Express Publishing održali predavanje u Mostaru

skup, engleski jezik, Mostar

...održan jučer u hotelu Mepas, doveo je u Mostar najvažnije predstavnike svjetski poznate izdavačke kuće Express Publishing, koji su nastavnike engleskog jezika upoznali s novim i uzbudljivim pristupima učenju.
„Nakon Zagreba, Splita i Osijeka, nastavnici engleskog jezika s našeg područja također su imali priliku sudjelovati na ovom važnom skupu.Drago nam je da su prepoznali važnost edukacije i praćenja svjetskih trendova u području podučavanja stranog jezika.Doista su imali mogućnost učiti od najboljih jer su naši predavači bili George Kokolas i Steve Lever, inače poznati predavači na svjetskim ELT konferencijama", kazala je Ana Babić, direktorica Naklade Alfa za BIH.

Svojim dugogodišnjim inovativnim radom i spoznajama u učenju i podučavanju engleskog jezika, Express Publishing uspio je unijeti velike promjene u svakodnevnoj nastavi diljem svijeta.
"Nastavnici engleskog jezika odazvali su se u doista velikom broju I nadamo se kako će njihov profesionalni razvoj biti obogaćen novim sadržajima, koji potiču na razmišljanje i kreativan pristup u učionici", poručili su iz Naklade Alfa.

Ovo je 1st ELT konferencija, što znači da će ih svakako još biti u budućnosti, a sudjelovanje za sve nastavnike je bilo besplatno.