Predavanje don Damira Stojića u župi sv. Tome apostola u Mostaru

don Damir Stojić, duhovna obnova, Mostar, don Damir Stojić, vjera, Hercegovina, don Damir Stojić, don Damir Stojić, silovanje, duhovna obnova, don Damir Stojić, Mostar, don Damir Stojić, Mostar, predavanje, don Damir Stojić, Posušje, don Damir Stojić, čovjek i vjera, katolička crkva, katolici
...oznati hrvatski katolički svećenik, salezijanac, koji trenutno obnaša službu studentskog kapelana, te pastoralno djeluje u crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu. Studentski kapelan skrbi za duhovne potrebe studenata koji studiraju u Zagrebu i za njihov duhovni razvoj i rast u vjeri kroz sv. mise, razgovore, predavanja, vjeronaučne susrete i sl.

Don Damir vrlo nadahnuto i stručno, a prije svega otvoreno govori o svim mogućim temama, te komentira aktualna teološka i društvena pitanja. Ono što posebno oduševljava mlade su njegovi iskreni i otvoreni odgovori na sva njihova pitanja, bez obzira na činjenicu da često izazivaju burne reakcije liberalnih medija i optužbe za zastupanje konzervativnih Crkvenih stajališta.

Tema predavanja je „Ima li razloga nadati se?".

Predavanje će biti održano u četvrtak, 29. listopada, poslije večernje mise koja počinje u 18 sati, u prostorijama župe sv. Tome na Bijelom Brijegu.