FOTO  Poslovni forum mladih: 'Mladi a uspješni, ko kaže da ne može?'

poslovni forum mladih, Sveučilište u Mostaru, Vedran Biokšić, Vedran Arapović, vojo višekruna

Poslovni forum malih provodi Centar za istraživanje i studije GEA pod pokroviteljstvom Američke organizacije za međunarodni razvoj (USAID).

"Studenti su pokazali veliko zanimanej za ovaj projekt , ove godine je bilo preko 100 prijavljenih studenata za Projekt imam ideju. Iz svakoga grada Mostar, Sarajevo, Banja Luka bude po troje nagrađenih po 4000 dolara" rekao je za HERCEGOVINA.info Maldino Stojkić, projektni koordinator za područje Mostara.

Drugog dana Poslovnog foruma mladih biti će otvorene rasprave sa predstavnicima Sveučilišta u Mostaru, studentskog Parlamenta iz Banjaluke i Sarajeva, zajedno sa predstavnicima Omladinskog komunikativnog centra, Omladinske informativne agencije BiH i ELSA-e iz Mostara će raspravljati o trenutnom stanju na Sveučilištima i Univerzitetima u BiH i problemima sa kojima se susreće student u BiH.

Moderator ovog foruma je predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Vedran Arapović, a prisutne su pozdravili pomoćnik rektora Vojo Višekruna te Ognjen Đukić menadžer projekta.

HERCEGOVINA.info