FOTO  Posjet studenata FMOD HGK Mostar

studenti, HGK, FMOD

...studenti Fakulteta posjetili predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Mostaru i razgovarali sa njenim predsjednikom gospodinom Zulfom Robovićem.

Gospodin Robović je kratko izložio studentima aktivnosti i djelatnosti Hrvatske gospodarske komore u Mostaru od njenog osnivanja 1996. godine pa sve do današnjeg dana. Naglasak bitnih aktivnosti za sljedeće razdoblje, prema riječima gospodina Robovića, je na gospodarskoj diplomaciji, odnosno novim kanalima predstavljanja mogućnosti i trendova u gospodarskim odnosima između Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i šire.
Zajednički zaključak svih sudionika je da su ovakve posjete i prezentacije veoma korisne kako za studente, tako i za Hrvatsku gospodarsku komoru, koji imaju značaj za širu društvenu zajednicu i za pozicioniranje na tržištu te djelatnosti koje će u daljnjem djelovanju zajednički nastojati ostvariti Fakultet međunarodnih odnosa i diplomacije i Hrvatska gospodarska komora u Mostaru.

Dekan i studenti se ovom prigodom zahvaljuju gospodinu Roboviću na gostoprimstvu i prezentiranju informacija koje su dobili tijekom posjete Hrvatskoj gospodarskoj komori Mostar.