Pošalji dan za Andija Milasa

Jedna divna predstava i radosno druženje sa prijateljima. Također, tada će mami Sanji biti uručen novac od svih vaših telefonskih poziva na broj kojeg ste neumorno pozivali. Mali Andi će nam se pridružiti i svi vi koji ga još uvijek ne znate, moći ćete ga upoznati te večeri! Uljepšajte sebi prvu lipanjsku nedjelju, provedite je s našim malim dječakom herojem i radujmo se zajedno jer smo udruženim snagama uspjeli ostvariti da ovaj junak ima normalno odrastanje! Hvala svima i vidimo se tamo!

„Pošalji dan" je kazališno-plesni komad koji u sebi integrira ples, glumu, glazbu i video u jednu skladnu cjelinu s dubokom porukom. Različiti poroci s kojima se mladi ljudi modernog doba susreću predočeni su glazbenim i plesnim točkama te popraćeni prigodnim video uradcima. Na jednoj strani je simbol svjetla i dobra od kojega djevojku, simbol svih mladih ljudi, odvlače redom predstavnici poroka te ona prolazi kroz pakao abortusa, anoreksije i bulimije, kocke, alkohola i droge te se konačno suočava s razmišljanjem o samoubojstvu. Sve to predočeno je plesnim koreografijama sa dva tekstualna dijela. U predstavi sudjeluje oko 40 mladih ljudi.

Predstava će se održati 2. 6. 2013. u 20.30 sati u Kosači, u velikoj dvorani. Cijena ulaznice bit će 5 maraka, a svi prihodi od ulaznica idu za pomoć malom Andiju.

 

Andi Milas,Humanitarna akcija,humanitarna predstava