Policija osumnjičila dvojicu za pljačku radnice kladionice

crna kronika, crna kronika, Policijski dužnosnici, obuka, crna kronika, Policijski dužnosnici, MUP ŽZH, javni natječaj, Natječaj, crna kronika, krađa, krađa navika, crna kronika, Rama, teška prometna nesreća, teža prometna nesreća, crna kronika, crna kronika, Čitluk, prometna nesreća, david majić, krađa, pu mostar, mup nhž, Mostar, dječak, pad, napad, crna kronika, crna kronika, MUP HB županije, prometna nezgoda, Tomislavgrad, MUP HBŽ, MUP HB županije, MUP Hercegbosanske županije, Hercegbosanska županija, MUP ŽZH, Široki Brijeg, MUP ŽZH, Široki Brijeg, MUP ŽZH, Ljubuški, ilegalni migranti

Policija ih tereti kako su oni trudnicu dočekali u zasjedi, a kada je pokušala pobjeći, ispalili su dva hica u zrak kako bi je prestrašili i zaustavili, što su i uspjeli. Zgrabili su je za ruke, oteli torbu i pobjegli s plijenom, a šokirana žena u petom mjesecu trudnoće je počela zapomagati i dozivati u pomoć.

Prvi joj je pritekao jedan taksist koji je vidio sumnjivo vozilo Renault sive boje kako odlazi prema susjednom naselju Rodoč. Počeo je pratiti razbojnike i ubrzo pored ceste ugledao zaustavljeno vozilo pa se jednom od dvojice putnika, koji je s crnom kapom na glavi izišao van, i obratio riječima: "Majmune, vrati ženi torbicu!". Ipak, tada je čuo repetiranje puške pa je u strahu za vlastiti život nastavio voziti.

Iz policije kažu da je taj taksist prepoznao J. K. iz Mostara, a policajci su istragom utvrdili da je u njegovu društvu još bio njegov sugrađanin, Đ. S.. Njih dvojica bi sada trebali pred pravosuđem odgovarati za pljačku, a neslužbeno se čulo kako se J. K. već žalio novinarima kako nema nikakvih dokaza protiv njega i da su ga u policiji maltretirali.

Dnevni list