Pokušaj ubojstva u mostarskom Bafo naselju

crna kronika, crna kronika, crna kronika, Mostar, crna kronika, bomba, Grude, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, gp bih, granična policija, Granična policija Izačić, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Pero Oršulić, crna kronika, crna kronika, akcija, Sipa, droga, crna kronika, Metković, granični prijelaz, marihuana, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, bomba, Posušje, policija, Posušje, bomba, dojava, crna kronika, crna kronika, droga, uhićenja, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, leš, glava, Mostar, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, lupriv, crna kronika, Darko Šobo

Pokušaj ubojstva se dogodio ispred dvokatnice na adresi broj 6., a pravog motiva i nema!

- Svemu su prethodili neki sukobi od ranije, koji se vuku... Prvo su se potukli pa je onda radio nož...- nevoljko kažu susjedi. Inače, u početku se krivo sumnjalo da se u ovom slučaju radilo o krvavoj osveti jer je napadač još prije pola godine najavio da će ‘vratiti, kad-tad! Naime, on je pravim čudom uspio preživjeti sedam udaraca čekićem u glavu, uslijed če­ga mu je pu­kla lu­ba­nja, i to nakon žestokog sukoba s izvjesnim Mušanovićem, navodno zbog nekih dugova, piše Večernji list.

Ovaj mu je upao u stan i tukao ga čekićem sve dok nije pao u nesvijest. Ostavio ga je da leži u lokvu krvi te bi najvjerojatnije i preminuo da kojim slučajem čitavoj drami nije pribivala i jedna djevojka, koja je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Sada je pak pomoć potražila Čomorova supruga, koja se nedavno doselila u ovo naselje.

- Za pokušaja ubojstva osumnjičeni Mušinović još kao maloljetnik se spominjao prije više od tri godine, kada je zajedno s tročlanom skupinom bandita na ulici opljačkao dvije radnice ispred Mikrokreditne organizacije Prizma, kod Carinskog mosta, od kojih je jedna bila u poodmakloj trudnoći - napominju iz policije. Podsjetimo, uz prijetnje pištoljem, Mušinović je tada oteo crnu sigurnosnu akt-torbu u kojoj se nalazilo 20.000 ma­ra­ka, što su snimile i kamere videonadzora.

Kako se kasnije ispostavilo, glavni organizator pljačke bio je Elvis Marić koji je dolazio u Prizmu te «snimao» kretanja radnika, priljev novca, pa i činjenicu da čuvar nije naoružan vatrenim oružjem. Štoviše, čak je i sam podigao kredit u Prizmi. Nakon razbojstva osumnjičeni su novac podijelili na četiri dijela. Svako je dobio jednako, po 5.000 KM. Od otetog novca tada maloljetni Mušinović nabavio je auto, dok je jedan od osumnjičenih kupio pušku od lokalnog hodže (!?), a i ostali neke druge predmete.

Upravo ih je taj šoping i odao pa su osuđeni svega između 12 i 18 mjeseci, uz povrat novca. Ukoliko tužiteljica Sanja Šurković zatraži pritvor, a sud odobri, Mušinović će se naći iza rešetaka u društvu brata Sugata poznatijeg kao Hugo, koji je nedavno, poslije priznanja niza provalnih krađa, osuđen na 1,8 godina.

Izvor: pogled.ba