Pokreću se Studiji logopedije i edukacijske rehabilitacije (defektologije) na Sveučilištu u Mostaru

FPMOZ, turizam i zaštita okoliša, FPMOZ, Mile Delić, FPMOZ, Mostar sveučilište, FPMOZ, dani matematike, FPMOZ, Dan biologije, FPMOZ, Klub mladih pedagoga, Mostar sveučilište, upis, sveučilište, FPMOZ, studij Informatike, Mostar, Dani otvorenih vrata, FPMOZ, dani matematike, Mostar, FPMOZ, glazbena kultura, FPMOZ, Sveučilište u Mostaru, FPMOZ, Filozofski fakultet, FPMOZ, Jesen na FPMOZ-u, Sveta misa, Zaštita voda u kršu, FPMOZ, index, Mostar, FPMOZ, Pedagogija, obrazovanje i nastava, Hrvatska, Sveučilište Mostar, Sveučilište Mostar
...rehabilitacije (defektologije) čime je omogućio pokretanje ova dva programa već u narednoj akademskoj godini koja započinje 1. listopada 2015. godine.

Studij logopedije izvodit će Filozofski fakultet, a Studij edukacijske rehabilitacijske Fakultet prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti (FPMOZ) Sveučilišta u Mostaru. Oba studija rezultat su dugotrajnih priprema i usuglašavanja s referentnim studijima u Hrvatskoj što znači da će Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet iz Zagreba biti nositelj ključnih stručnih kolegija i partnerska institucija.

Na studiju Logopedije i Edukacijske rehabilitacije upisivat će se po 50 studenata. Prijave za upis na oba studija primat će se na Filozofskom fakultetu i FPMOZ-u od 23. lipnja do 17. srpnja, a razredbeni postupak bit će proveden početkom rujna mjeseca. Sve dodatne informacije o studijima mogu se naći na web stranicama fakulteta.