Plaketa mostarskoga Filozofskog fakulteta dodijeljena direktoru Aluminija Mariju Gadžiću

aluminij, Aluminij Mostar
...dodijeljena je Plaketa zbog osobitoga doprinosa Galerije Aluminij ugledu i promociji Filozofskoga fakulteta u javnosti. S obzirom na poslovnu spriječenost prvoga čovjeka Hercegovačkoga diva, dekan FF-a prof. dr. Zoran Tomić Plaketu je, na jučerašnjoj Svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnoga vijeća, uručio Darku Juki, direktoru Odjela korporativnih komunikacija i marketinga Aluminija, unutar kojega Galerija Aluminij i djeluje.

Svečanost je organizirana u krugu mnoštva mostarskih i hercegovačkih uglednika iz brojnih sfera življenja, a organizatorima i nagrađenima osobno se obratila i rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljerka Ostojić. Osim u kategoriji osobitoga doprinosa promociji Fakulteta, plakete, povelje i nagrade uručene su i za nastavno-stručni rad, za znanstvenu djelatnost, kao i za znanstveno djelo.

- Mi smo ponosni na ono što smo stvorili i želimo se zahvaliti ljudima koji nas čine ovakovima kakovi jesmo i koji nas čine da budemo bolji u budućnosti - izjavio je dekan Tomić, a direktor Gadžić naglasio osobitu čast i ponos što se Aluminij i na ovaj način našao u društvu odabranih, napose jer je priznanje stiglo iz samoga vrha akademske zajednice.