FOTO  Petar Golemac novi predsjednik Hvidre grada Mostara

Hvidra Mostar

Na samom otvaranju sabora prisutne je pozdravio Miro Šunjić dosadašnji predsjednik, potom su se obratili još županijski predsjednik Hvidre Zoran Zovko, ispred ministarstva za pitanja branitelja HNŽ Dražen Mustapić i na kraju predsjednik gradskog odbora HDZ-a Mostar Damir Džeba.

Obavljeni su izbori zaokruživanjem na glasačkim listićima za predsjednika s područja Juga i s područja Centra, Sjever je izabrao aklamacijom Miru Šunjića. Poslije prebrojanih glasova Petar Golemac je izabran za predsjednika udruge a dopredsjednici su Pero Marijanović s juga i Miro Šunjić sa sjevera. U naredne četiri godine oni će voditi udrugu uz predsjedništvo koje ukupno čine 22 člana.

Na današnjem saboru jednoglasno je usvojen Nadzorni odbor i Sud časti te izmjene i dopune statuta udruge. Predsjednik Šunjić je podnio radno izvješće a član radne grupe Emil Ćorić financijsko izvješće. Na kraju se novi predsjednik Golemac zahvalio prisutnima na ukazanom povjerenju i pozvao članstvo udruge na zajedništvo i jedinstvo te borbu za ostvarivanje svojih zajamčenih prava.