Osvojite ulaznice za stand up show Arijane Čuline Ajme nama s njima u Mostaru

arijana čulina, Mostar, arijana čulina, ulaznice, Mostar

Nakon svojih poznatih komičarskih nastupa i knjiga (Što svaka žena triba znat o onim stvarima, Bolje se rodit bez one stvari nego bez sriće, Za Europu spremni, Kako sam posta faca: Od pizduna do tajkuna, Bluz Guz, Dvi-tri teške drame za umrit od smija ...), Arijana je spremila novu, aktualnu porciju duhovitih, hrabrih i provokativnih priča koje se kriju pod nazivom „Ajme nama s njima".

Dobrodošli su svi raspoloženi za malo smjeha i opušteno druženje, u kojem će najpoznatija hrvatska plavuša, bez dlake na jeziku, komentirati dnevne događaje, muško-ženske odnose, političke i ostale raznorazne teme iz svakodnevnog života. Ova komedija je namijenjena svima kojima se radije smiju nego tuguju nad apsurdima svakodnevnice...

Cijena ulaznice za monokomediju je 10 KM, a mogu se nabaviti na recepciji Kosače svakim radnim danom od 13.00 do 21.00 sat.

Naš portal vam poklanjaja tri puta po dvije ulaznice za ovu odličnu predstavu. Sudjelovati možete tako što ćete na naš mail [email protected]  poslati svoje puno ime i prezime, a najsretniji će dobiti ulaznice.

HERCEGOVINA.info