Osumnjičeni za Stojkićevo ubojstvo i dalje na slobodi

... primljen u bolnicu gdje je utvrđeno da ima traumatske ozlijede mozga, a nakon liječničkog tretmana dva tjedna je Emilijano bio u stanju duboke kome.

MUP Hercegovačko-neretvanske županije je par dana nakon napada na Stojkića Tužiteljstvu prijavio pet osoba zbog kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi, a današnji Večernji list piše kako su prijavljene tri ženske osobe i to: i to M.K., T.D. i A.T, te dvije muške osobe B.P. i G.R.  Svi oni se nalaze na slobodi.

S obzirom da je u međuvremenu nastupila smrt ozlijeđene osobe, teža je posljedica kaznenog djela, a vjerojatno i kvalifikacija.

O motivima se ništa službeno nije govorilo, a navodno je Stojkić te noći u kasnim satima ušao u ugostiteljski objekt i prisutnima se obraćao pogrdnim riječima, psujući i omalovažavajući sve prisutne.

Jedan gost objekta izveo ga je van i zamolio da ode jer takvo ponašanje nije u redu prema ostalima. Međutim, Stojkić se nakon izvjesnog vremena vratio u objekt i ponovno započeo s vrijeđanjem prisutnih kada je i pretučen, prenosi Dnevni list.