FOTO  Održana press konferencija povodom premijere predstave 'O ljubavi' u HNK Mostar

HNK Mostar O ljubavi Press

Ova predstava je urađena pod mentorskom palicom prof. Ferida Karajice. Nakon što je  predstava „O ljubavi" osvojila nagradu za najbolju glumu na Festivalu internacionalnog studentskog teatra (FIST) u Beogradu, s namjerom dodatnog približavanja repertoarske politike studentskoj populaciji, HNK Mostar je preuzeo prava na predstavu i postavio je na scenu u vlastitoj produkciji. Stoga, od četvrtka, predstava "O ljubavi" postaje dio redovnog repertoara ovoga kazališta.

Mladi glumci Ivan Skoko i Nikolina Ljuboja u predstavi „O ljubavi" donose priču o sasvim običnom ljubavnom paru koji, baš kao i svi parovi ovog svijeta prolaze različite muke i slasti. Putujući kroz četiri kazališna žanra, Ljuboja i Skoko na duhovit i energičan način tragaju za odgovorima što je ljubav, kako nastaje i kako se manifestira.

Prva repriza predstave „O ljubavi", nakon premijernog izvođenja u četvrtak biti će u petak 11. studenog 2016. u 20 sati.

Sudeći po najavama, predstava „O ljubavi", bit će još jedan iskorak i osvježenje u repertoarskoj politici jedine nacionalne kazališne kuće Hrvata u BiH.

Ulaznice za repriznu izvedbu u petak, 11. 11. 2016. moguće je rezervirati putem elektronske pošte [email protected] , na broj telefona 036/ 446-024 i na facebook stranicama Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK.