Obitelj Šarić iz Mostara: Ovim putem se ograđujemo od bilo kakvih prijetnji, nasilnih i neprimjerenih riječi i uvreda

kata šarić, deložacija, kata šarić, deložacija, živi zid, živi zid, deložacija, Mostar, kata šarić, kata šarić, deložacija, živi zid, kata šarić, deložacija, Mostar, kata šarić, deložacija, pismo

Dobili smo informacije kako je gđa Vesna Milas slijedom natpisa u medijima i na portalima zaprimila prijetnje, što direktno, što putem komentara ljudi koji nama tobože na taj način izražavaju potporu.

Ovim putem se ograđujemo od bilo kakvih prijetnji, nasilnih i neprimjerenih riječi, uvreda bilo kakve vrste upućenih njoj ili njenim bližnjima. Osobe koje prijete ili pozivaju na nasilje radi naše situacije nam odnemažu u našem nastojanju da sačuvamo svoj dom. Mi nemamo ništa protiv gđe Milas kojoj se ovim putem najiskrenije ispričavamo radi neugodnosti, nego imamo protiv pravosudnog sustava koji je doveo do toga da mi možemo izgubiti krov nad svojom glavom. Ni u kojem slučaju gđa Milas nije odgovorna za našu situaciju, nego pravosuđe kojem nije pravda na prvom mjestu nego tko zna što. To pravosuđe je imalo mnogo alternativnih načina podmirivanja svojih potraživanja, ali se odlučio na ono po nas najgore, a to je da nam se uskrati pravo na dom. Gospođa Milas ne snosi nikakvu krivicu za to, te joj se još jedanput ispričavamo.

Također, dobili smo informaciju kako su određeni mediji, portali i novinari iskoristili našu priču kako bi se obračunavali sa drugima, vodili neke svoje interesne medijske ratove i liječili svoje frustracije preko naših leđa. Mi kao obitelj na to ne možemo i nismo mogli utjecati, ali možemo se i od toga ograditi i ovim putem osuditi takav vid informiranja. Jedini koji su licemjerniji i nepravedniji od sustava koji nas je doveo u ovu situaciju su oni koji našu nevolju zloupotrebljavaju za neke svoje interese. Mi u tome ne sudjelujemo, ne želimo sudjelovati i nećemo sudjelovati.

Na kraju, želimo se zahvaliti svim dobrim ljudima koji nam ovih dana iskazuju istinsku potporu i koji nam uistinu pomažu da sačuvamo svoj dom. Nadamo se i molimo Bogu da u tome uspijemo!