Najava hit komedije 'Kod Tita u raju'

kod tita u raju

Predstava „Kod Tita u raju" potvrdila je epitet istinskog humorističkog hita na prostoru bivše Jugoslavije i u inozemstvu, a nastala je kao produkt popularnih Indexovaca. Ova predstava je najbolje posjećena predstava u zemljama bivše Jugoslavije, gdje je odgledana više puta od strane nekoliko milijuna ljudi.

Predstava, kako autori kažu, mnogo govori o današnjoj političkoj i društvenoj situaciji na prostorima nekadašnje Jugoslavije i povijesnim pogreškama koje su dovele do raspada bivše države, kroz političku satiru i izvrsne imitacije poznatih političkih likova, koji će publiku nasmijati do suza.

Ne propustite pogledati šta se desi kada se Milošević i Tuđman nađu kod Tita u raju. Tito je odlučio preurediti raj, jer mu u posjetu dolazi Jovanka, a majstore će potražiti putem oglasa. Na traženi oglas javljaju se Tuđman i Milošević i tu nastaje urnebes!
U predstavi igraju glumci: Andrija Kovač - Tito, Ranko Goranović - Franjo Tuđman i Paja (kao glas naroda) Ljuba Stanković - Slobodan Milošević.

Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače svaki dan (osim nedjelje) u terminu od 13 do 20 sati.

Ovo je komedija za koju uvijek se traži ulaznica više, zato požurite po svoje mjesto i budite dio najsmješnije kazališne senzacije u regiji i inozemstvu!