FOTO  Najava: 10.07. na Kantarevcu veseli projekt Mostarskih mažoretkinja

Mostar, mažoretkinje

Naime, ove godine u 5. mj. Mostarske mažoretkinje su izborile odlazak na ovo natjecanje osvojivši titulu Državnih prvakinja na Državnom prvenstvu mažoretkinja u Tomislavgradu.
Mostarske mažoretkinje inače najtrofejniji tim mažoretkinja u BIH sudjelovao je na svim Europskim prvenstvima od 1999.godine te smo od 2001. godine počeli nizati brojne Europske medalje.

S obzirom da je riječ o dalekom putovanju čiji su troškovi dosta veliki Mostarske mažoretkinje su se ove godine odlučile na jedan veseli projekt u cilju prikupljanja sredstava za ovo Europsko natjecanje.
Riječ je o jednom šarenom kolaž programu koji će se 10.7.2014 godine( četvrtak) održati na Kantarevcu .

Sam program bit će jedan kolaž plesa naših mažoretkinja kao i njihovih prijatelja koji su se rado odazvali njihovom projektu.
Osim naravno naših mažoretkinja za sada su nam svoje sudjelovanje potvrdili grupa Takt koja će imati svoj program , zatim u programu će biti i mini zumba party naših mažoretkinja koje inače vodi Ana Marić licencirana zumba instruktorica i bivša predvodnica Mostarskih mažoretkinja a koji djeluje u sklopu MM obitelji.
U programu će nastupiti i Hrvatska glazba Mostar s kojim mažoretkinje intenzivno i vrlo uspješno surađuju ,zatim Mostarski glazbenik Dario Šunjić sa grupom Enigma , a tu će biti i plesne skupine iz Mostara .

Tijekom cijelog programa naši dragi roditelji će imati prigodne štandove sa hranom, pićem i raznim slasticama koji će se prodavati po simboličnim cijena a sve u cilju prikupljanja donacija za Europsko natjecanje.
Cijena ulaznice će biti simbolične 2 KM.
Početak programa je u 20.30 sati.