FOTO/VIDEO  Nagradna igra: Dijelimo ulaznice za Hit komediju Miris lovine

miris lovine, predstava

. Duhovita predstava s poznatim hrvatskim glumicama gostuje u utorak, 11. listopada 2016., u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20:00 sati.
Glumice Nataša Dangubić, Barbara Nola i Lada Bonacci izvest će predstavu za mostarsku publiku i ispričati jednu žensku priču koja na duhovit i zanimljiv način iznosi bračne probleme.
Komedija „Miris lovine" američke suvremene autorice Michele Lowe bliska je stilu Edwarda Albeeja, a u središtu su radnje, kao i u dosadašnjim Moruzgvinim produkcijama, ženski likovi i položaj žena. Režiju predstave potpisuje Franka Perković, scenografkinja je Irena Kraljić, kostimograf Robert Sever, glazbu potpisuje Willem Miličević, a oblikovanje svjetla Elvis Butković.
Nicky (Nataša Dangubić), Debra (Barbara Nola) i Molly (Lada Bonacci), supruge trojice prijatelja, već se godinama sastaju jednom mjesečno na večeri i druženju. Ove na prvi pogled ni po čemu posebne večeri, tri naizgled savršena braka raspast će se u komadiće. Nizom obrata u maniri crne komedije, tri će žene jednim potezom riješiti svoje bračne probleme.

U suradnji s Kosačom nagrađujemo naše vjerne čitatenje s tri puta po dvije ulaznice za komediju uz koju ćete se nasmijati i zabaviti. Svoje podatke s imenom i prezimenom pošaljite na mail [email protected]
Ulaznice možete kupiti na recepciji HD HS Kosača svaki dan, osim nedjelje, u terminu od 13:00 do 21:00 sat. Detaljnije informacije za ulaznice možete dobiti na broj 063/940-584.

Trailer za predstavu „Miris lovine" možete pogledati