FOTO  Na Buni održan sastanak Dobrovoljnog vatrogasnog društva Buna s predstavnicima Županije HNŽ-a i Grada Mostara.

DVD BUNA, Mostar

Izaslanstvo predvođeno ravnateljem Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ-a Eugenom Ćubelom, ministrom za pitanja branitelja HNŽ-a Oliverom Soldom, načelnikom Odjela za organizaciju, pravne poslove, opću upravu, civilnu zaštitu i vatrogastvo Grada Mostara Predragom Šupljeglavom i zapovjednikom Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar Petrom Jurićem posjetilo je DVD Buna, s ciljem da se upoznaju s dosadašnjim radom i informiraju o planovima koje DVD Buna namjerava provoditi ubuduće.

Ispred Dobrovoljnog vatrogasnog društva Buna (DVD Buna) sastanku su nazočili Predsjednik DVD-a Buna Dražan Krešić, zapovjednik Vatrogasne postrojbe DVD-a Buna Tihomir Salmanić i nekoliko istaknutih članova DVD-a Buna.

Razgovaralo se o dosadašnjem radu DVD-a Buna, o onome što se poduzelo na opremanju DVD-a Buna, jakoj požarnoj sezoni u 2017. godini u kojoj smo se kao dobrovoljci istaknuli brojem intervencija, te o aktivnostima koje su se dosada poduzele i namjeravaju poduzeti na poboljšanju uvjeta rada DVD-a Buna.
Predstavnici DVD-a Buna su prisutne upoznali sa planom rada za 2018. godinu i aktivnostima koje namjeravaju provoditi u razvijanju preventivnih mjera protupožarne zaštite i jačanju svijesti ljudi o zaštiti od požara i vatrogastva u okviru svojih djelatnosti, a sukladno Zakonu o zaštiti od požara i vatrogastva F BiH.

Ovom prilikom DVD Buna se želi zahvaliti Županijskim i Gradskim službama na ukazanoj pomoći i povjerenju, a najveća hvala ide svim članovima DVD-a Buna i Vatrogasne postrojbe DVD Buna koji su istinski i nesebično svojim radom poduprli i podupiru ovu humanu djelatnost na korist čitave lokalne zajednice, Grada Mostara, Županije HNŽ-a i Federacije BiH.