FOTO  Mostarski sajam okuplja poznate domaće bloggere

blog, Mostarski sajam
... i društvenim platformama-riječi su jednog od naših najpoznatijih blogera, Josipa Grabovca, Mostarca sa talijanskom adresom, koji zadnjih godina gradi svoj modni san, i radi sigurno jedan od zanimljivijih poslova. No je li isti jednostavan, te kako privući ljude da te prate i čitaju samo su neka od pitanja na koja će nam osobno odgovoriti Josip Grabovac, na Radionici: BLOG kao novi alat u svijetu marketinga, koju Mostarski sajam organizira ove godine po prvi put.

Uz Josipa, svoja iskustva kako su počeli pisati blog, i graditi svoje malo carstvo sljedbenika na drustvenim mrežama podijeliti će sa publikom Mia Kozo, Kristina Bašić i Jelena Rozic. Svaka od njih na svoj način privukle su veliki broj fanova i čitatelja.

Kristina nam je otkila da za nju biti Instagram blogger je dio njezine svakodnevnice, što je ujedno i njezin ispušni ventil i osim shoppinga, njen mali porok i ovisnost.

Mia Kozo, svoje beauty savjete počela je dijeliti prije par godina, od malih make up trikova, savjeta koje beauty proizvode i tretmane koristiti, savjeta oko odijevnih kombinacija, što joj je donijelo preko 103.000 Instagram sljedbenika. A Jelena Rozić je opet blogerica koja iz vlastite perspektive otkiva i piše o svakodnevnim događanjima, ljubavi, gastronomiji, knjigama..

I dok je za naše uspješne blogere, bloganje ipak tek hobi, (iako se nadamo da će isti prerasti u svakako stalne poslove), za blogerske zvijezde poput Chiare Ferragni to je višemilijunski biznis, budući da godišnje zarađuje oko osam milijuna dolara. Zgodna Talijanka svoju je strast pretvorila u unosan posao, a imala je i sreće da se našla na pravom mjestu i s pravim ljudima.
Kako privući sponzore, kako ukomponirati brend i na koji ga način promovirati, samo su neka od pitanja o kojima ćemo razgovarati 5.4.2017. od 11 sati u Dvorani 1 (paviljon 1). A kada smo kod sponzora, Mostarski sajam cjelokupni zabavni program organizirao je zahvaljujući zlatnom sponzoru-Central Osiguranju, i sponzorima:Hercegovačkoj pivovari, HT Eronetu, NLB Banci, Red Bullu,Vina Zadro te Prirodnoj kozmetici Glorija, pekarnici Mlini, Kiki's bombs i Artdeco kozmetici.

Ukoliko ste zainteresirani za pisanje bloga, imate pitanja za naše blogerske zvijezde, budite sa nama 5.4. gdje vas uz odlicno druženje očekuje i nagradna igra:)

Mislimo da smo vam dali dovoljno razloga zašto biti sa nama taj dan-vidimo se!