FOTO   Mostarske mažoretkinje održale godišnji koncert

mažoretkinje
Koncert je bi prepun emocija i kroz cijeli program mogla se osjetiti pozitivna atmosfera koja je zračila iz rasplesanih mažoretkinja kao i njihove vidno oduševljene publike.
Na koncertu su se predstavili svi uzrasti Mostarskih mažoretkinja, od najmladjih do najstarijih a tu su bile i točke iznenađenja od kojih se posebno istakla točka sa svjetlećim štapovima koja je izazvala oduševljenje cijele publike.

Specijalni gost večeri bio je Francuski menadžer Mostarskih msžoretkinja gosp. Florian Virgili koji se sa svojim emotivnim govorom obratio publici i mažoretkinjama. U svom obraćanju izrazio je oduševljenje i radost što surađuje upravo s nama punih 12 godina i najavio je sigurne 3 nove turneje za Mostarske mažoretkinje u sljedećoj godini od kojih je jedna u Luxemburgu ,jedna u Nici i jedna u Mazametu.

Na koncertu su specijalna priznanja za svoj veliki doprinos u radu MM dobile 2 članice Mostarskih mažoretkinja- Ana Kolobara i Marijana Soldo.

Gosti koncerta su bili Hrvatska glazba Mostar, mlada pjevačica Danijela Čuljak ,Čapljinske mažoretkinje,Zumba fitess instruktorica Ana Marić zajedno sa MM te Plesni klub Let's dance.

Pokrovitelji: Grad Mostar, Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača,Sportski Savez Grada Mostara.
Donatori koncerta su: Cvjećarna Masline, Motel Emen , Restoran Radobolja.
Podebni donatori: Leda, Podravka,Majop, Mališić, pekarna Mišić.
Medijski pokrovitelj: Radio Dobre Vibracije, Soundset 88 Mostar i Mostarska Panorama