FOTO  Mostarske mažoretkinje na sedmodnevnoj turneji u Francuskoj.

Mostarske mažoretkinje, mažoretkinje, turneja
Riječ je o Festivalima na sjeveru Francuske gdje će naše djevojke nastupiti gradovima Lille i Valenciennes grupama iz cijeloga svijeta.
Tu je zapravo riječ o velikim paradama kroz gradove gdje se u velikim povorkama prodefilira toliki broj različitih stilova bendova i plesača iz različitih dijelova svijeta što bude zaista fascinantan prizor.

Tako se ime Mostara i cijele Bosne i Hercegovine na najljepši mogući način prezentira kroz ples i glazbu .

Sami nastupi na spomenutim festivalima trajat će petak ,subotu i nedjelju i kroz ta tri dana će spomenuti gradovi biti prepuni šarenila različitih plesača ,glazbenika i umjetnima iz različitih kontinenata.

Osim službenog dijela same turneje posjetiti ćemo i Salzburg ,Paris i Munchen.
Na ovaj put smo idemo sa Puhačkim orkestrom KUD Željezara iz Zenice s kojim imamo izvrsnu suradnju već duže vrijeme a njima će se još i pridružiti i kolege iz Priboja.

Inače ovo će biti drugi puta u ovoj godini da naše djevojke putuju na Europsku turneju .
Naime, u 5 mjesecu smo također sudjelovale na sličnom karnevalu gdje smo oduševile svojim nastupom i tako sebi osigurale povratak i veselimo se sto ćemo po drugi puta u par mjeseci imati priliku uživati u čarima predivnog Parisa .
Po povratku sa ove turneje čeka nas početak nove plesne sezone kao i redovni upis novih članica.
Svi zainteresirani nam se mogu obratiti putem službene fb stranice https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/ kao i na broj mobitela 063 / 316 529