FOTO  Mostarske mažoretkinje na međunarodnom natjecanju osvojile jedno zlato i jedno srebro

Mostarske mažoretkinje, mažoretkinje
Na ovom međunarodnom kupu natjecale su se mažoretkinje iz Šentjanža, Radeča, Novog mesta, Sevnice, Trebanjske mažoretke, Iloka, Vukovara, Uskoplja, Tomislavgrada, Busovače,Gruda i Mostara.
Mažoretkinje su se natjecale u tri dobne kategorije- kadeti, juniori i seniori te u dvije kategorije ovisno o rekvizitu: mažoret štap i pomponima.
Mostarske mažoretkinje su na ovom natjecanju sudjelovale sa svoje dvije grupe u kategoriji pompon te u objema kategorijama bile uistinu izvrsne osvojivši jedan zlatni i jedan srebrni pehar .
Pozitivna energija, ples, zdravi natjecateljski duh i zajedništvo vladalo je cijeloga dana u sportskoj dvorani u grudama .
Posebno dojmljiva i efektna bila je i zajednička koreografija svih mažoret ekipa iz BIH koje su samo za ovu prigodu na samom otvorenju izvele grupnu koreografiju gdje je šarenilo mažoret ekipa iz raznih gradova bio najbolji pokazatelj ljepote i elegancije mažoret plesa .
Nakon ovoga vrlo uspješnog početka godine Mostarske mažoretkinje već od ovoga vikenda kreću sa novim aktivnostima.
Pred nama su pripreme za tradicionalni Mostarski karneval koji će se održati ovoga vikenda, točnije u subotu 10.veljače ,a već sutradan biti ćemo gošće i na Čapljinskom karnevalu.
Vikend nakon toga krećemo na stručnu edukaciju za mažoret ples u Republiku Hrvatsku ,gdje ćemo svoje znanje dodatno obogatiti, a nakon čega slijede intenzivne pripreme za ovogodišnje Državno prvenstvo koje će ove godine biti održano u Uskoplju i to početkom lipnja.
Važna informacija za sve one koji se žele pridružiti našem uspješnom , veselom i rasplesanom timu, da su počeli upisi koji će trajati kroz cjeli drugi mjesec! Za sve dodatne informacije javite nam se u inbox naše facebook stranice: https://www.facebook.com/MostarskeMazoretkinjeBosnaiHercegovina/