Mostarci Lipu Blesića pale na lomači

maškare, Mostar, centar2
Prema povjerljivim izvorima iz samog sudskog vijeća, još uvijek neslužbeno, doznaje se kako je presuda već donesena ali će se zbog politikantskog kalkuliranja čekati s njenom objavom sve do utorka uvečer i velikog okupljanja na Trgu Buka i Maškara.

Tužiteljstvo je pouzdanika Slijepe Haške, Lipu Blesića, optužilo početkom prošloga tjedna za niz radnji, postupaka i namjera usmjerenih protiv politikantsko neosvještenih građana. Kako bi prikupilo što više valjanih dokaza organiziralo svakodnevnu manifestaciju "Na kravu s predsjednikom", a za utorak 16. veljače u 21 sat najavilo veliko okupljanje na središnjem Trgu Buka i Maškara prekoputa Mljekare. U međuvremenu će Lipe Blesić biti izložen bijesu naroda i javnosti na nekoliko lokacija u Centru 2.

Puk ovog mostarskog naselja, unatoč stalnim pritiscima za ukidanje lomače kao izraza bijesa naroda, ponosan je na svoje zakone kojima se posljednjih godina riješio propblema u društvu poput niskog predstavnika Medija Plišbrauna, rodonačelnika Bulje Šešbešlića, ministra za trafike i ludarstvo Vladinog Bleće, premijera Ćire Morića ili političara i tajkuna Bjerke Pilijanovića.

Vrhovni sud pozvao je sve dripce, protuhe, besposličare i pripadnike ostalih zajednica da im se, u vremenu između bombardiranja o neispunjavanju uvjeta za ulazak u EU, a zbog transparentnosti međunarodne zajednice,  ljubavi prema dvoentitetu i u inat modernom i naprednom ostatku Europe, pridruže u završnom slavlju u utorak u 21 sat prekoputa Mljekare u Centru 2.