FOTO  Mostar: Uspješna humanitarna akcija-Obitelji osiguran svijetao i topal dom

Mostar, Humanitarna akcija

Naime, u nedjelju, 13. studenog, frizerski salon u ulici Kardinala Stepinca 12, Vam nudi pranje, šišanje i feniranje kose u periodu od 09 do 18 h, a sav ostvareni prihod ide za potrebe ove obitelji. Naručite se na broj telefona 036 312 770 i dajte svoj doprinos.

Akcija je privedena kraju zahvaljujući velikom broju osoba koje su se javile i nesebično pomogle u uspješnoj realizaciji humanitarne akcije.
Nakon samo tjedan dana obitelji je uključena struja (dug je plaćen), urađena je dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija stana (zbog lošeg stanja i žohara), sanirani su podovi i zidovi su okrečeni. Čeka se još postavljanje novih prozora i vrata, te kuhinjskih elemenata.

Donirane su sve potrebne stvari od namještaja preko kućanskih potrepština do odjeće i velike količine hrane.

Veliko hvala svima koji su bili uključeni u ovu humanitarnu akciju. Hvala svima koji su poklonili svoje vrijeme i trud, te osobama koje su darovale potrebne stvari za opremanje doma. Svima koji su novčano doprinjeli i tako nam omogućili da obitelji gospođe Aiše pružimo svijetao dom i toplu zimu, veliko hvala. Nadamo se da će svi naši sugrađani velikog srca koji su izrazili želju ali nije bilo potrebe, ubrzo dobiti prlilku da iskažu svoju dobrotu i ljudskost.

I naravno hvala svim medijima koju su podržali i objavili humanitarnu akciju.
Podsjećamo, od 2. mjeseca 2016. ova obitelj je živjela u mraku bez struje, u nehigijenskim uvjetima bez osnovnih životnih potreba (hrane, štednjaka, veš mašine, nefunkcionalne kuhinje, ormara, vrata, prozora...).

Iskreno se nadamo da će gospođa Aiša znati cijeniti to što su joj dobri ljudi pružili ugodniji dom te da će ona i djeca imati bolju i svjetliju budućnost.
Mostar je zaista pokazao da se uz dobru volju i suosjećanje, kad se male ruke slože, sve može!
Mrvica dobrote