Mostar: Svečana promocija studenata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

promocija nečega, Filozofski fakultet
Ovom prigodom promoviran je 291 student, a od toga 209 prvostupnika i 82 magistra struke.

Prorektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Vlado Majstorović studentima je uputio čestitke i naglasio da je sveučilišna obitelj izuzetno ponosna na diplomante.

„Čestitka ide vašim profesorima i roditeljima, a prvenstveno vama dragi studenti, a želja da uistinu budete i dalje predvodnici u izgradnji mostova ne samo sveučilišne, već i svake druge suradnje u našoj zajednici i šire", kazao je Majstorović.

Dekan Filozofskog fakulteta prof. dr. Zoran Tomić istaknuo je kako je diploma rezultat velikog odricanja i želje za ostvarenjem ciljeva.

„Vi ste postavili svoje ciljeve i danas ih ostvarili, a od danas vas čekaju novi izazovi, ali i mogućnosti. No, što god postigli i što god da jeste, budite najbolji u tome", rekao je dekan Tomić.

Prvostupnik novinarstva Marin Vučković ističe da je dobivenom diplomom jedan od mnogobrojnih ciljeva ostvaren i da je ponosan na svoj rad.

Jelena Skoko, prvostupnica filozofije i hrvatskog jezika i književnosti naglašava da je čeka još puno posla na diplomskom studiju. „Ova diploma mi predstavlja nagradu za dosadašnji trud, veselim se novim iskustvima koja me čekaju na četvrtoj i petoj godini."

Tanja Kraljević / Ivana Mandić

Treci.ba