Mostar: Svečana promocija osamdeset osam studenata ekonomije

Mostar, promocija, ekonomski fakultet
... ekonomije, stručnih prvostupnika ekonomije, prvostupnika ekonomije i magistara ekonomije.

„Uz iskrene čestitke vama i na jednak način vašim roditeljima, radujem se što ste baš vi pozitivna karika društva. Ovoj globalnoj ekonomskoj, socijalnoj, migrantskoj krizi vi se protivite moćnim oružjem- znanjem", studentima je poručio prof. dr. Vlado Majstorović.

„Diploma je za sve nas propusnica za lakši ulazak u 'svijet odraslih', ali i spomenar studentskog života isprepletenog nezaboravnim druženjima i neprospavanim noćima zbog učenja", rekao je magistar Ivan.

Dekanica Ekonomskog fakulteta prof. dr. Mila Gadžić istaknula je važnost osposobljavanja mladih displomiranih ljudi za obavljanje različitih vrsta poslova.

„Danas je među nama 88 prvih nedoumica, prvih traženja poslova, ali i prvih poslovnih uspjeha. Ostvarili ste jedan od životnih ciljeva jer je znanje kapital koji garantira rast i blagostanje. Slijedite načela struke i njegujte osnovne moralne vrijednosti", istaknula je dekanica ekonomskog fakulteta Mila Gadžić.

„Ja se mogu samo zahvaliti Bogu i roditeljima što sam dočekala ovaj dan, a i profesorima što su nam prenijeli toliko toga kroz studiranje", kaže prvostupnica ekonomije Matea.

Mila Čolak

treci.ba