Mostar: S Hondom u korito Radobolje

auto, Mostar, Radobolja

Automobil marke Honda Accord talijanskih registarskih oznaka je bio parkiran ispred kuće u Ulici fra Franje Miličevića u mostarskom naselju Dum na travnatom proširenju uz rijeku.

Članovi obitelji nisu htjeli davati izjave za medije, ali su nam u neformalnom razgovoru kazali kako ne mogu ni pretpostaviti motiv ovakvog jednog djela.
„Sva sreća da razina Radobolje nije veća. Vozilo je oštećeno, ali je ipak sreća u nesreći da osim pretrpljenog stresa i načinjene štete nema drugih posljedica. Stvarno ne znamo tko je i zbog čega ovo uradio. Svi smo još uvijek jako uznemireni", kazala je uža članica obitelji koja je htjela ostati anonimna.

Iz razgovora s njom smo doznali kako je automobil zadnja vozila Helena. „Auto je kao i uvijek bilo parkirano s mjenjačem u brzini. S tim je isključena mogućnost da se zbog lera samo pokrenulo", kazala je naša sugovornica.

Ona je dodala kako je Helena Cavallaro u ranim jutarnjim satima začula tup udarac nakon čega je sa prozora svoje sobe ugledala vozilo u koritu rijeke.

Nakon primljene obavijesti djelatnici PU Mostar su izišli na lice mjesta i izvršili očevid.
Zbog posjeta hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović policijski Pauk na području grada jučer ujutro nije vozio pa automobil nije bio izvučen iz korita rijeke do petka poslijepodne. Iz mostarske policije su potvrdili kako poduzimaju sve mjere iz njihove nadležnosti kako bi počinitelji ovoga djela bili identificirani.

Dnevni list