Mostar: Promovirane nove SMART tarife i gaming iskustvo uz 4G

HT Eronet, 4 g mreža

Testni signal za 4G mrežu pušten je 8. travnja, istoga dana kada su dodijeljene licence, a svečano predstavljanje priređeno je 9. travnja na štandu HT ERONET-a na mostarskom Sajmu gospodarstva.

„Tada smo dali neka obećanja, a danas smo tu kako bismo potvrdili da smo ta obećanja i ispunili", kazao je izvršni direktor za pokretnu mrežu HT ERONET-a Goran Kraljević, naglasivši kako nova 4G mreža nudi do 10 puta veće brzine surfanja i downloada, a uploada i do 20 puta veće nego 3G mreža. 4G mreža puštena je u komercijalnu uporabu prije dva dana - 8. svibnja.
Što se tiče pokrivenosti 4G-om, Kraljević je naglasio kako je ona veoma dobra u svim većim mjestima diljem BiH, pogotovo na području Mostara.

Izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk predstavio je nove SMART tarife, prilagođene novom tehnološkom i digitalnom dobu.
„Posebno se ističe SMART 45 tarifa koja korisniku omogućava 2 000 minuta prema svim mrežama u BiH i 2000 SMS/MMS poruka te 12 GB interneta mjesečno", istaknuo je Ruk i naglasio kako nove tarife u ponudi HT ERONET-a nisu vezane uz 3G ili 4G tehnologiju, ali da uz 4G mrežu nude najbolju propusnost podataka.

Podsjetimo: zamjena SIM kartica USIM karticama koje podržavaju 4G mrežu naplaćivat će se po promotivnoj cijeni od 1 KM (s PDV-om) do 30. 6. 2019., a nakon toga datuma, zamjena SIM kartica bit će naplaćivana po standardnom cjeniku.
Rok za zamjenu kartica nije ograničen.

Inače, promocija 4G mreže i novih SMART tarifa uz nezaboravno gaming iskustvo po najvećim brzinama, odvijat će se danas i sutra na platou ispred Mepas Malla.