Mostar: Promocija LG Signature W7 OLED TV 65

oled tv
... i tehnologije- 65 inčni LG signature OLED W7, prezentira se u četvrtak na 1. katu Mepas Mall-a u Mostaru.

Upoznajte čarobni svijet tehnologije iz kojeg nam Techno Shop, ekskluzivni zastupnik LG Electronicsa predstavlja jedinstveni LG SIGNATURE W7 OLED TV koji je zbog svoje napredne tehnologije i dizajna zadobio svu pažnju svjetske javnosti.

Odmah nakon što je predstavljen u javnosti, osvojio je preko 40 nagrada za savršen dizajn i nevjerojatne performanse.

Osim što je najtanji televizor na tržištu, sa panelom debljine od svega 2,57 mm, LG SIGNATURE W7 OLED TV pruža i vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, što ga čini jednim od najboljih 4K HDR televizora.

Saznajte zašto je ovaj televizor oduševio podjednako i kritičare i ljubitelje tehnologije u četvrtak, 23.11.2017. u 19:00 sati na 1. katu Mepas Malla i uživajte u predstavljanju fenomenalnih karakteristika koje krase LG SIGNATURE W7 OLED TV.

Doživite potpun osjećaj spektakularno realne sliku na televizoru, jer ovaj LG televizor u trenutku oživljava svaku boju, savršeno se stapa sa vašim zidom, ne stvara sjene, te je poput prozora u drugi svijet koji omogućava da uronite u nevjerojatno slikovitu stvarnost.

Dizajniran je za one koji prepoznaju vrijednost vrhunskog zvuka jer zvučnici usmjeravaju zvuk prema gore kako bi se poboljšalo raspršivanje visokih i niskih tonova.

U četvrtak vas očekuje potpuno nova dimenzija užitka, koji je rezultat vrhunske kvalitete, tehnologije, inovacije i dizajna.

Posjetite Mepas Mall i upoznajte osjećaj uživanja u scenama akcijskog filma ili utakmice uz najveću moguću jasnoću slike.