Mostar: Privremena izmjena načina prometa- radovi na rekonstrukciji javne rasvjete

FPMOZ, radovi, kampus rodoč, radovi, cesta, prometna signalizacija, radovi, radovi

Radovi će se izvoditi u ulicama Bulevar narodne revolucije /Hrvatskih branitelja (od kružnog toka na Španjolskom trgu do raskrižja za Lučki most), dok će sa radovima u Ulici kralja Tomislava (od Katedrale do vrha Avenije) započeti 11.12.2018. godine.

Radove izvodi tvrtka „ELKO-MARIĆ" d.o.o. Mostar prema Ugovoru br. 02-25-5124/17-22.

U navedenim intervalima doći će do potpune obustave prometovanja i preusmjeravanja na sljedećim dionicama u ulici BNR/Hrvatskih branitelja:

1. Dionica Španjolski trg - Dom zdravlja Bulevar: potpuno zatvaranje desne
kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet će se preusmjeravati sa Španjolskog trga kroz ulicu Kralja Zvonimira i dalje kako slijedi. Također se za promet zatvara i jedna traka suprotne kolničke trake. Interval obustave od 03.12. - 07.12.2018.;

2. Dionica Dom zdravlja Mostar - Franjevačka crkva: zaustavljanje kompletne
lijeve kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet se preusmjerava ulicama Onešćukova - Husnije Repca čiji se smjer privremeno mijenja. Također se za promet zatvara i jedna traka suprotne kolničke trake.

Interval izvođenja radova od 07.12.2018. - 10.12.2018.;

3. Dionica Franjevačka crkva - Lučki most: zaustavljanje cijele lijeve kolničke trake gledano od sjevera ka jugu, a promet se usmjerava sa Bulevara u ulicu Stari Pazar, zatim ulicu Gojka Vukovića i nadalje kako slijedi. Također se za promet zatvara i jedna traka suprotne kolničke trake. Izvođenje radova u trajanju od 10.12.-13.12.2018.

U ulici Kralja Tomislava predviđena je obustava prometa kompletne jedne
kolničke trake iz pravca Široki Brijeg - novi most u Mostaru, te će se izvršiti i zatvaranje jedne prometne trake u suprotnoj kolničkoj traci.

Promet će se preusmjeravati prema rješenjima izdanim od strane Grada Mostara, Službe za inspekcijske poslove, te Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

Molimo vozače za strpljenje i povećanu pažnju, te da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.

Foto: Ilustracija