Mostar: Primitivac napravio prometni kaos

Mostar, promet, gužva, kaos
Kako prenosi in-vijesti.com vijest o prometnom kaosu putem emaila proslijedio im je jedan posjetitelj njihovog portala. Kako tvrdi navedeni u e-mail poruci koju je poslao, jedan oveći kombi se parkirao ispred pekare točno preko puta Autobuskog kolodvora i to tako da je jednom polovinom bio na trotoaru, a drugom na kolovozu, svega par metara od semafora.

Čitatelj tvrdi da je s jedne strane išla kolona vozila iz pravca Sjevernog logora, a da su iz pravca Bejruta već na semaforu stajale dvije kolone vozila - jedna koja ide ka sjeveru i druga koja skreće prema Carinskom mostu.

Kako su dvije spomenute kolone vozila stajale na semaforima, a "krkan" kako ga naziva čitatelj u mailu,  je napola zauzeo treću kolovoznu traku, te vozila iz pravca sjevera naprosto nisu mogla da prođu, nego su zapela nasred raskrižja,te je tako došlo do potpunog začepljenja prometa!

Čiitava scena trajala je nekoliko minuta, a vozač parkiranog kombija cijelo to vrijeme nije se obazirao na kolonu auta koji su mu trubili da se skloni sa mjesta gdje je nepropisno parkirao kombi. Na kraju se smilovao, ušao u auto i pomakao se par metara, usljed čega se napokon deblokirao promet.

Na kraju e-maila građanin postavlja pitanje gdje je cijelo to vrijeme bila policija i zašto se ovakvi očiti slučajevi kršenja prometnih propisa ne kažnjavaju.